Pasaport ve Vize Başvuruları ile İlgili Son Haberler

Pasaport ve Vize Başvuruları ile İlgili Son Haberler

Pasaport ve Acil Durum Seyahat Belgesi Başvuru Sahiplerinin Dikkatine!

  • Ankara'daki Zambiya Büyükelçiliği aracılığıyla pasaportların değiştirilmesi veya yenilenmesi için başvuran tüm Zambiyanların, başvuruları işleme konmadan önce görüşme için gerekli raporları olduğunu lütfen unutmayın.
  • Bir Seyahat Kimlik Belgesi için başvuran tüm adaylar, başvuruları işleme alınmadan önce bir görüşme için bu büyükelçiliğe rapor sunmalıdır.

Konsolosluk ofisimizle görüşmek için [email protected] adresine e-posta göndererek veya +903124909162 numaralı telefondan bizi arayarak bir randevu almanız gerektiğini lütfen unutmayınız.

Vize Başvuru Sahiplerinin Dikkatine:

Eğer vize varsa Ankara’daki Büyükelçiliğin hemen ihraç işlemine başlamaması tavsiye edilir. Bu işlem başlar başlamaz web sitemize bir uyarı göndereceğiz. Bu arada, Zambiya'ya muhtemel ziyaretçilere internet üzerinden veya liman girişinde başvuru yapmaları tavsiye edilmektedir. İnternet üzeri başvuru sürecindeki zorluklar durumunda, bize e-posta göndererek yardım almaktan çekinmeyiniz. Giriş limanında vize alabilen vatandaşlara ait bilgiler internet sitesinde mevcuttur.

Tarih: 13 Ağustos 2018

< Haberler Sayfasına Dön